Deze mooie 2-onder-1-kapwoning uit de jaren ’30 is gelegen op een riant perceel met onder meer een parkeerplaats op eigen terrein en een zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin. Het huis is voorzien van enkele karakteristieke elementen zoals kamer en suite deuren, een lichte woon- en eetkamer, keuken, vier slaapkamers en een privacy biedende tuin.

Indeling:
Begane grond: hal, meterkast, woonkamer met kamer en suite deuren, eetkamer, keuken voorzien van gaskookfornuis, afzuigkap en koelkast, kelderkast, portaal, toilet, douche en berging.

Eerste verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van vaste kast, badkamer met douche, toilet en wastafel, 2 vaste kasten op overloop, vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping: overloop, 2 slaapkamers en vlizotrap naar vliering

Zolder: bergzolder te bereiken met vlizotrap.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1937;
– inhoud 482 m3,
– woonoppervlakte 121m 2;
– perceeloppervlakte 276m2;
– Nefit Trendline HCR ketel, bouwjaar 2017;
– aanvaarding in overleg.

Deze presentatie is informatief. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

MEER INFORMATIE NODIG? OF INTERESSE IN DEZE WONING?