Wonen in een groene en bosrijke woonomgeving met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik?
Het kan aan de Jan Wiegerslaan 7 te Almelo. Deze ruime twee-onder-één kap woning met vrijstaande garage en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein is er eentje met mogelijkheden. De woning is goed onderhouden maar behoeft wat modernisatie. Een unieke kans om uw droomhuis te realiseren!

De Jan Wiegerslaan betreft een rustige woonomgeving met weinig verkeer op loopafstand van winkelcentrum Van Goghplein. Ook het Almelose centrum, scholen en de uitvalswegen A1/A35 zijn vlot te bereiken.

Indeling: Entree, hal, meterkast, toilet, kelderkast, trapopgang, woonkamer met openhaard, open keuken, portaal, bijkeuken, privacy biedende tuin met vrijstaande stenen garage.

Eerste verdieping: Overloop, drie volwaardige slaapkamers waarvan één voorzien van vaste kast, douche met wastafel, badkamer met ligbad, toilet, wastafel en deur met toegang naar zolder.

Zolder: middels een vaste trap is de zolder te bereiken waar zich de vierde slaapkamer en veel bergruimte bevindt.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1966;
– perceelgrootte 243m2;
– woonoppervlakte 103m2;
– inhoud 436m3;
– 4 slaapkamers;
– Topligging nabij park en winkelcentrum;

Deze presentatie is informatief. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

MEER INFORMATIE NODIG? OF INTERESSE IN DEZE WONING?