Over ons

De beste service, daar draait het allemaal om bij ons. Wiggers Makelaars stelt een eerlijke en persoonlijke samenwerking met u als klant centraal. We bieden u de aandacht die u verdient. Geen praatjes, maar daadkracht. Daarom zijn we altijd goed bereikbaar en nemen we de tijd voor u. Dat is het grote voordeel van ons kleine makelaarskantoor. Profiteer hiervan!

Compliment van de NVM

Vraagt u gerust aan onze klanten wat ze van onze dienstverlening vinden. Dat blijft immers de ultieme praktijktest voor ons als makelaarskantoor. Met veel trots kunnen we zeggen dat we onze kennis en expertise goed voor elkaar hebben. Zelfs de NVM geeft ons een compliment op dit gebied:

“Ben, Henk en Margreeth hebben een heldere visie op hoe de makelaardij zich moet ontwikkelen” 

We gaan een stapje verder voor u

U zult merken dat wij ons onderscheiden door onze dienstbaarheid aan u. Zelfs als u jaren na de aankoop of verkoop van uw woning nog een vraag heeft, kunt u bij ons terecht. Zo werken we continu aan onze goede reputatie. We weten dat we die op de lange termijn verdienen. Doordat we al meer dan 12 jaar ervaring hebben, kennen we het klappen van de zweep. Bovendien hebben we een goede relatie met de collega-makelaars in Almelo en omstreken. Dat biedt u diverse voordelen.

Zelfs op deze vlakken denken we mee:

  • Juridische ondersteuning bij aan- en verkoop
  • Gratis aanhangwagen te leen voor uw verhuizing
  • Advies over opslag van meubelen
  • Het regelen van een verhuisbedrijf

Ons team

Het zijn de mensen die het doen, zeker bij Wiggers Makelaars. Hieronder ziet u ons complete team. Al deze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar wanneer u voor ons kiest.

20210819_151806