Een mooie woning op een toplocatie in Almelo!

Levensloopbestendig wonen in een rustige en kindvriendelijke wijk? Dat is mogelijk in deze woning met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers!

In de wijk “Kluppelshuizen” staat deze mooie twee-onder-een kap woning met parkeren op eigen terrein in een kindvriendelijke woonomgeving. Deze heerlijke gezinswoning biedt volop ruimte en beschikt over een mooie verzorgde tuin. Verder is de woning keurig onderhouden.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer, keuken met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron, achterportaal met doorgang naar slaapkamer welke is voorzien van airco en badkamer op begane grond, badkamer begane grond is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee vaste kasten, badkamer voorzien van vloerverwarming, grote inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: vaste trap, vijfde slaapkamer, ruime zolder met mogelijkheid voor nog een extra slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1989;
– Inhoud 614 m3;
– Woonoppervlakte 168m2;
– Perceeloppervlakte 261m2;
– Bosch hr-ketel ± 2010 in eigendom;
– Woning is voorzien van 14 zonnepanelen;
– Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
– Aanvaarding in overleg.

Deze presentatie is informatief. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

MEER INFORMATIE NODIG? OF INTERESSE IN DEZE WONING?