Koop je droomhuis  met WIGGERS MAKELAARS

Een huis kopen met een makelaar levert je veel voordelen op

Bij het kopen van een huis zijn er allerlei praktische zaken waar je op moet letten. Zoals de prijs, juridische en bouwkundige aspecten, omgevingsfactoren en ontbindende voorwaarden. Daar helpen we je graag bij. Bovendien nemen we je al het regelwerk uit handen.

Waarom een aankoopmakelaar?

We zetten het even voor je op een rij:

  • Een aankoopmakelaar helpt je zoeken naar een woning die bij je past.
  • En het mooie is: soms weet hij al welke woningen er binnenkort te koop worden gezet. Nog voordat ze op Funda of een andere woningsite staan. Dat geeft je een voorsprong.
  • Hij gaat mee naar de bezichtiging van een woning. Door zijn ervaring kan hij je wijzen op gebreken die jij niet ziet.
  • Hij doet de onderhandelingen voor je en regelt de scherpste prijs en de beste voorwaarden voor jou.
  • Als je het huis hebt gekocht, regelt hij de afhandeling.
  • Hij controleert de voorlopige koopakte, bereidt de overdracht voor en inspecteert samen met jou de woning voordat jij bij de notaris je handtekening zet en de sleutel krijgt.

Onze makelaarskosten voor de aankoop

Wij werken niet met vastgestelde tarieven. Onze makelaarskosten, of courtage, bespreken we graag samen met jou. Met onze kosten kunnen we op verschillende manieren omgaan. We leggen je dat graag uit in een persoonlijk gesprek. En mogen wij je, naast het aankopen van je nieuwe woning, ook helpen met de verkoop van je huidige woning? Dan houden we daar rekening mee als we de courtage bespreken. In jouw voordeel uiteraard.

home001